© 2019 Foot Studio Shop by Loyal Trade Ltd. All rights reserved. 

Email: loyal.trade.bg@gmail.com; Tel: +359 878 141121; +359 878 141123  

Индивидуални Ортопедични Стелки

Благодарение на Pedag Professional ORTHO SYSTEMS, ние можем да изработим напълно персонализирани и ефективни индивидуално адаптирани стелки и опори, които да облекчат болката на пациентите при ходене. Нашата Рedag модулна система използва ефективни и модерни методи за измерване и напълно съвместими модули, които могат да се комбинират, за да се предложат индивидуални ортопедични приспособления. 

Процеса на изработваните от нас индивидуални ортопедични стелки включва няколко етапа, като всички те отнемат време от порядъка на 30 до 40 минути. Ето и етапите:
Етап 1,       Диагностика и плантография 

Основна част от диагностика е изготвянето на плантограма с помоща на уреди наречени "Плантографи". Ние разполагаме с няколко модела на тези устройства и работата с тях може да видитев видеото по-долу.

С помоща на плантограмата се установяват проблемните зони в ходилото, промяната да сводовете, разпределянето на тежестта и други параметри, на която база се диагнностицира общата патология на ходилото и се взема решение за превенцията, която следва да се прави.

Етап 2,       Избор на заготовки и модули

В зависимост от диагностиката, патологията на ходилото и заболяванията на пациента свързани с опорно двигателния апарат се избират правилните заготовки и модули, от които ще бъдат изработени стелките. При различните модели заготовки и модули се използват различни материали и материи произведени специално за изработването на ортопедични стелки.

Етап 3,       Изработване на ортопедичните стелки 

На третия последен етап започва асамблирането на всички заготовки и модули, като се работи директно върху крака. Сиситемата, която използваме позвалява  бързо модулиране спрямо анатомиката и патологията на крака, така че в рамките на 30 до 40 минути стелките са готови.

Какво да направя, за да ми бъдат изработени индивидуални ортопедични стелки

Нашата работилница се намира в гр.Варна, ул.Ген.Столипин 21, партер. 

Вие може да си запишете час, като се обадите на следните телефони: 0878 141123, 0878141121

 

Вие може да си запишете час, като използвате нашата система за резервация 

 

 

Магазин

Кой номер е нашият крак

Съвети

Доставки и Връщане